8 december 2022 - Reacties uitgeschakeld voor Kavels Breezicht Kragge

Kavels Breezicht Kragge

Een optie op een kavel in Kragge en benieuwd naar de mogelijkheden voor de bouw van uw droomwoning? STAAG architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwe woningen voor particuliere opdrachtgevers. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek; Inspiratie op Locatie

3 december 2022 - Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe kavels in Ommen: Vlierlanden fase 2 C/D

Nieuwe kavels in Ommen: Vlierlanden fase 2 C/D

Aan de rand van Vlierlanden komen binnenkort geweldige bos-kavels beschikbaar. De kavels zijn ruim van opzet en worden aan voor- en achterzijde begrensd door bomen. In Fase 2D wordt veel vrijheid gegeven voor wat betreft de hoofdvorm van de woning. Een speciale dakvorm of een plat dak behoort tot de mogelijkheden.

Altijd de wens gehad om zelf een unieke en modere villa in Ommen te bouwen? Dit is uw kans! STAAG architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne villa's voor particuliere opdrachtgevers. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek; Inspiratie op Locatie

1 december 2022 - Reacties uitgeschakeld voor Oude Mars kavel 102 uit de steigers

Oude Mars kavel 102 uit de steigers

De villa op kavel 102 in de Oude Mars is uit de steigers. Dit is altijd een speciaal moment wat dit nu krijg je een echt goed beeld van het eindresultaat. Komende periode zet bouwbedrijf Hemeltjen de puntjes op de i.

1 december 2022 - Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe opdracht, Villa aan de Hasselterdijk!

Nieuwe opdracht, Villa aan de Hasselterdijk!

STAAG architecten heeft de afgelopen tijd met veel plezier gewerkt aan deze bijzondere villa aan het Zwarte Water. Het ontwerp is gereed en vergund door de gemeente. De bouw kan beginnen!

De villa vormt een schakel tussen de moderne nieuwbouw van Stadshagen en de karakteristieke dijkwoningen van de Hasselterdijk. Aannemersbedrijf Dons & Troost b.v. is verantwoordelijk voor de bouw. Geplande oplevering: medio 2023.

14 oktober 2022 - Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe vrije kavels in de verkoop in de Weideburen (De Tippe Zwolle)

Nieuwe vrije kavels in de verkoop in de Weideburen (De Tippe Zwolle)

Binnenkort komen er 10 kavels fraaie kavels vrij in De Tippe. De kavels zijn gelegen aan een fraaie groenstructuur en geschikt voor geschakelde woningen tot 4 bouwlagen hoog.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 25 oktober, 16.00 uur. Bekijk de website van gemeente Zwolle voor meer informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek; Inspiratie op Locatie.

6 oktober 2022 - Reacties uitgeschakeld voor Oude Mars kavel 28 nadert voltooiing

Oude Mars kavel 28 nadert voltooiing

De bouw van deze luxe bungalow in de Oude Mars is bijna gereed. De bungalow is ruim opgezet op een mooi perceel omgeven door bomen. Het principe van gelijkvloers wonen is gehanteerd, hierdoor is de woning levensloop bestendig. 

Kenmerkend voor de bungalow is de doorlopende daklijn. Onder de daklijn is gespeeld met het toevoegen en weghalen van verschillende volumes. Hierdoor ontstaan prettige binnen- en buitenruimtes waaronder een zeer ruim leefgedeelte en interessante buitenruimten; een ruime zithoek met buitenhaard met uitzicht over de tuin en een patio met waterelement in het verlengde van het eetgedeelte. Ter plaatse van de woonkamer is het dak opgetild, dit geeft een gevoel van ruimtelijkheid en brengt daglicht tot in het hart van de woning. 

De bungalow heeft een moderne uitstraling en is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het vlakke stucwerk van de daklijn wordt afgewisseld met ruwe natuurstenen gevelvlakken en een schoorsteen. De buiten plafonds hebben een warme uitstraling en zijn afgewerkt met smalle latten. De tuinzijde van de bungalow bestaat voornamelijk uit glas voor maximaal contact met de omgeving. 

STAAG architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne villa's voor particuliere opdrachtgevers. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek; www.staag-architecten.nl

29 juli 2022 - Reacties uitgeschakeld voor Oude Mars kavel 28

Oude Mars kavel 28

De werkzaamheden op de Oude Mars verlopen voorspoedig. De contouren van de bungalow zijn al goed zichtbaar. De buitenkozijnen zijn geplaatst en de natuursteen gevels zijn gereed. Na de bouwvak volgt de sierpleister van de gevels.

12 juni 2022 - Reacties uitgeschakeld voor Start bouw kavel 101!

Start bouw kavel 101!

In de Oude Mars zijn de werkzaamheden begonnen voor de bouw van deze moderne vrijstaande villa.

20 mei 2022 - Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe kavels Oude Mars

Nieuwe kavels Oude Mars

De gemeente Zwolle geeft weer 17 nieuwe kavels uit. Inschrijven kan tot woensdag 15 juni, 16:00uur.

Heeft u een optie op een kavel en bent u op zoek naar een architect? STAAG architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne bungalow's en villa's voor particuliere opdrachtgevers. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek; Inspiratie op Locatie

25 maart 2022 - Reacties uitgeschakeld voor Kavel 78 nadert voltooiing

Kavel 78 nadert voltooiing

Bouwbedrijf Jansen legt de laatste hand aan deze vrijstaande villa in de Oude Mars. De werkzaamheden voor het casco zijn bijna gereed. Binnenkort volgt de inrichting en de tuinaanleg.