27 maart 2019 - Reacties uitgeschakeld voor Vergunning villa Engelse Werk

Vergunning villa Engelse Werk

De vergunning voor deze moderne villa nabij Het Engelse Werk in Zwolle is verleend. Meer informatie over deze woning is nu te vinden op onze website, bekijk hier de link.

Heeft u een kavel op het oog en bent u op zoek naar een architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek; Inspiratie op Locatie

18 maart 2019 - Reacties uitgeschakeld voor Vergunning woning Het Onderdijks

Vergunning woning Het Onderdijks

De vergunning voor deze vrijstaande woning in Kampen is verleend. Meer informatie over deze woning is nu te vinden op onze website, bekijk hier de link.

Een kavel op het oog en op zoek naar een architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek; Inspiratie op Locatie

4 februari 2019 - Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe woon/werkkavels Scholtensteeg

Nieuwe woon/werkkavels Scholtensteeg

De verkoop van 10 ruime woon-/werkkavels is gestart! Geïnteresseerd in landelijk wonen op fietsafstand van het centrum van Zwolle? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met STAAG architecten; Inspiratie op Locatie

Bekijk de website van de gemeente Zwolle voor meer informatie over deze fraaie kavels aan de rand Stadshagen.

12 juli 2018 - Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe opdracht; vrijstaande nieuwbouwwoning in Kampen

Nieuwe opdracht; vrijstaande nieuwbouwwoning in Kampen

STAAG architecten heeft opdracht gekregen voor het ontwerp van een nieuwbouwwoning aan de rand van Het Onderdijks in Kampen. De nieuwe woning biedt vrij uitzicht op een schitterende waterpartij. In het ontwerp staat gelijkvloers wonen centraal.

28 juni 2018 - Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe opdracht; waterwoning aan het Zwarte water

Nieuwe opdracht; waterwoning aan het Zwarte water

STAAG architecten heeft een opdracht gekregen voor het ontwerp van een waterwoning aan het Zwarte Water in Zwolle. Het kavel ligt aan de voet van de Hasselterdijk, precies op de grens van de binnenstad van Zwolle en het buitengebied.

De nieuwe woning ligt buitendijks, direct aan de rivier. Belangrijke ontwerpthema’s zijn waterrobuust bouwen en de hoogteverschillen in het kavel.

5 juni 2018 - Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe kavels Breecamp-Broeklanden 2e fase

Nieuwe kavels Breecamp-Broeklanden 2e fase

Dinsdagavond 5 juni om 19:00 uur vindt er een informatieavond plaats betreffende 8 vrije zelfbouwkavels in Breecamp. De kavels liggen aan de noordzijde van het plangebied en zijn omringd door water, hierdoor ontstaat er een eilandgevoel. Bekijk deze link van gemeente Zwolle voor meer informatie.

Een kavel op het oog en op zoek naar een BNA architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek; Inspiratie op Locatie

18 april 2018 - Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe opdracht; vrijstaande boswoning Hattemerbroek.

Nieuwe opdracht; vrijstaande boswoning Hattemerbroek.

STAAG architecten heeft opdracht gekregen voor het ontwerp van een vrijstaande woning aan de rand van de Veluwe. Het kavel ligt precies op de grens waar bos en akkers samenkomen. De nieuwe woning ligt verscholen in de glooiing van de bosrand en biedt een schitterend uitzicht over velden.

5 april 2018 - Reacties uitgeschakeld voor Ontwerp villa Groene Velden gereed.

Ontwerp villa Groene Velden gereed.

STAAG architecten maakte het ontwerp van deze bijzondere woning op een unieke locatie aan de rand van Lelystad. Klink op deze link voor meer projectinformatie.