Over STAAG

 

STAAG architecten werkt vanuit Zwolle aan uiteenlopende ontwerpopgaven voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. In de afgelopen jaren hebben we gewerkt aan verbouwingen, renovaties en transformaties van woonhuizen en de nieuwbouw van bedrijfshuisvesting en vakantiewoningen. 

Onze ambitie is om goed doordachte gebouwen te maken die tijdloos van aard zijn en zorgvuldig aansluiten op het karakter van de omgeving. Gebouwen met de potentie om zich aan te kunnen passen aan veranderende omstandigheden. Degelijke en bestendige gebouwen, gemaakt met hoogwaardige materialen en zorgvuldige detaillering.

Wij bedenken meerdere oplossingen voor uw vragen, zo kan u zelf de richting van het ontwerp bepalen. Voor ons is een gebouw niet af na een oplevering. Er start een nieuwe fase waarin het ontwerp bijdraagt aan de omgeving en cultuur.

 

Team

 

 

Derk Hofman

Derk heeft een technische achtergrond en beschikt over een groot verbeeldingsvermogen. Deze eigenschappen komen goed van pas tijdens de ontwerpfase waar hij ideeën snel om weet te zetten in practische en maakbare oplossingen. Derk is opgeleid tot architect aan de Hanzehogeschool en de Technische Universiteit in Delft. Gedurende en na zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan bij o.a. Architectuurstudio SKA in Niekerk en bij Geurst en Schulze architecten in Den Haag.

 

 

Ary Hutten

Met zijn brede kennis op het gebied van architectuur en zijn analyserende vermogen zorgt Ary voor overzicht en structuur tijdens het gehele bouwproces. Hij is regelmatig op de bouwplaats te vinden, zodoende kan hij het meest uit een opdracht halen. Ary heeft zijn opleiding als architect gevolgd aan de Hanzehogeschool in Groningen en aan de Technische Universiteit in Delft. Gedurende zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan bij o.a. DAAD architecten in Beilen.  

 

 

Marcel Jansen of Lorkeers

Marcel bezit de vaardigheid om architectuur en techniek te integreren. Binnen het bureau vervult hij een actieve rol in alle fasen van het ontwerptraject. Daarnaast verbetert en optimaliseert hij onze software workflow. Marcel is recent gestart aan de opleiding tot architect bij de Academie van Bouwkunst in Groningen. Hij heeft de opleidingen MBO Bouwkunde en HBO Bouwkunde succesvol afgerond.

 

Stagiaires

 

STAAG architecten heeft altijd plaats voor gemotiveerde stagiaires met interesse voor architectuur. Als stagiair werk je aan 1 of meerdere projecten. Je bent betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden; van schets tot vergunningaanvraag, van 3D-tekenen tot controle in het werk. Werkzaamheden zullen bestaan uit ontwerp-, teken-, presentatie-, maquette-, en analysewerkzaamheden. Kennis van SketchUp en Vectorworks is gewenst.

Spreekt ons werk jou aan, mail dan een sollicitatiebrief met CV en portfolio (max. 10MB) naar info@staag-architecten.nl

 

 

Werkgebied

 

Nieuwbouw

- Nieuwbouw architect
- Landelijk wonen
- Vrijstaande villa
- Moderne woning
- Gelijkvloerse bungalow
- Zelfbouw Kavel

Verbouw

- Verbouw architect
- Levensloopbestendige aanbouw
- Gastenverblijf
- Atelierruimte
- Woninguitbreiding
- Levensloopgeschikte uitbouw

 

Zakelijke markt

- Bedrijfshuisvesting
- Kantoorinrichting
- Kantoorpand
- Bedrijfsruimte
- Vakantiewoningen
- Recreatie

 

 

Direct contact
☏    06 33 970 515 Derk Hofman
☏    06 15 198 570 Ary Hutten
✎    info@staag-architecten.nl

 

 

Volg ons

Facebook LinkedIn Pinterest

 

[unex_ce_button id="content_imqnqq7pe,column_content_8sjlph1g9" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="full_width" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#59a3d2" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#59a3d2" button_border_radius="5px" button_text_hover_color="#59a3d2" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#efefef" button_border_hover_color="#59a3d2" button_link="https://staag-architecten.nl/work/contactformulier/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]INSPIRATIE OP LOCATIE[/ce_button]

 

Inspiratie op locatie
Heeft u nieuw- of verbouwplannen en wilt u weten of STAAG architecten bij u past? Kom er achter via Inspiratie op locatie, een kennismakingsgesprek op uw locatie. Maak gebruik van het formulier om een afspaak te maken.