3 Bouwaanvraag

Het ontwerp wordt steeds gedetailleerder. Wij maken bouwkundige plattegronden, doorsnedes, en geveltekeningen. Samen met u brengen we de afwerking, materialen en kleuren in kaart. Wij zorgen voor alle communicatie met externe adviseurs die constructieberekeningen en de kostenraming voor uw plan in kaart brengen. Het plan wordt getoetst op huidige regelgeving en de aanvraag voor de omgevingsvergunning wordt door ons verzorgd.

 

Producten:
- Bouwtekeningen van plattegronden, doorsnedes en gevels
- Principedetails
- Materialenlijst
- Installaties
- Constructieberekeningen
- Kostenraming
- Bouwbesluitberekeningen
- Aanvraag omgevingsvergunning

 

 

Direct contact
☏    06 33 970 515 Derk Hofman
☏    06 15 198 570 Ary Hutten
✎    info@staag-architecten.nl

 

 

Volg ons

Facebook LinkedIn 
 

[unex_ce_button id="column_content_epcc3qc0r" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="full_width" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#59a3d2" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#59a3d2" button_border_radius="5px" button_text_hover_color="#59a3d2" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#efefef" button_border_hover_color="#59a3d2" button_link="https://staag-architecten.nl/work/contactformulier/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]INSPIRATIE OP LOCATIE[/ce_button]

 

Inspiratie op locatie
Heeft u nieuw- of verbouwplannen en wilt u weten of STAAG architecten bij u past? Kom er achter via Inspiratie op locatie, een kennismakingsgesprek op uw locatie. Maak gebruik van het formulier om een afspaak te maken.