stappenplan

Your Portfolio is empty. You can start adding Items throught your Wordpress admin panel!

2 Ontwerp

De ideeën uit de vorige stap, Inspiratie op locatie, zijn een goede basis voor het ontwerp. We vertalen uw wensen in een ruimtelijk ontwerp. Door middel van plattegronden en 3D-beelden van de binnen- en buitenkant krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. We houden altijd rekening met uw budget, de huidige regelgeving en de technische haalbaarheid. Na deze fase zijn de contouren van het ontwerp duidelijk. U heeft een indruk van de indeling en wat voor een uitstraling het geheel krijgt. Indien noodzakelijk lichten wij het ontwerp voor u toe bij de welstandcommissie.

 

Producten:
- 3D impressies van het interieur
- 3D impressies van de buitenzijde
- Schematische plattegronden
- Schema's/scenario's van uw project
- Quickscan bouwbesluit
- Bouwkosten op kuubprijs

 

 

 

Direct contact
☏    06 33 970 515 Derk Hofman
☏    06 15 198 570 Ary Hutten
✎    info@staag-architecten.nl

 

 

Volg ons

Facebook LinkedIn 
 

[unex_ce_button id="column_content_3mpt64r9a" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="full_width" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#59a3d2" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#59a3d2" button_border_radius="5px" button_text_hover_color="#59a3d2" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#efefef" button_border_hover_color="#59a3d2" button_link="https://staag-architecten.nl/work/contactformulier/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]INSPIRATIE OP LOCATIE[/ce_button]

 

Inspiratie op locatie
Heeft u nieuw- of verbouwplannen en wilt u weten of STAAG architecten bij u past? Kom er achter via Inspiratie op locatie, een kennismakingsgesprek op uw locatie. Maak gebruik van het formulier om een afspaak te maken.