4 Bouwvoorbereiding

Op dit moment is de bouwvergunning verleend en beginnen we met het selecteren van aannemers. Wij bespreken de laatste details en leggen alle keuzes vast in een definitief ontwerp. Deze producten zijn dusdanig specifiek, dat de aanbiedingen van aannemers onderling goed te vergelijken zijn. Vervolgens helpen wij u bij het verkrijgen en vergelijken van offertes, gaan met de uitvoerende partij om tafel en maken afspraken voor de bouwperiode.

 

Producten:
- Technische omschrijving / technisch bestek
- Detailtekeningen
- Werktekeningen
- Electratekeningen
- Afwerkstaat
- Prijs- en contractvorming aannemer

 

 

Direct contact
☏    06 33 970 515 Derk Hofman
☏    06 15 198 570 Ary Hutten
✎    info@staag-architecten.nl

 

 

Volg ons

Facebook LinkedIn 
 

[unex_ce_button id="column_content_jam53u1gs" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="full_width" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#59a3d2" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#59a3d2" button_border_radius="5px" button_text_hover_color="#59a3d2" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#efefef" button_border_hover_color="#59a3d2" button_link="https://staag-architecten.nl/work/contactformulier/" button_link_type="email" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]INSPIRATIE OP LOCATIE[/ce_button]

 

Inspiratie op locatie
Heeft u nieuw- of verbouwplannen en wilt u weten of STAAG architecten bij u past? Kom er achter via Inspiratie op locatie, een kennismakingsgesprek op uw locatie. Maak gebruik van het formulier om een afspaak te maken.