opdracht
locatie
team
lamp
aannemer

fotograaf

omschrijving

Kantoorinrichting AdGoji
Houthavens Amsterdam
Derk Hofman, Ary Hutten i.s.m. Barde + vanVoltt
Brandglass
Nijboer, Mariënheem
Pam Kat Photography

Dit bestaande pakhuis is gelegen in de Houthavens van Amsterdam. De bovenste verdieping is getransformeerd van penthouse naar kantoorruimte. De grote glaspartijen bieden een fantastisch panorama over het IJ.

Bij de inrichting staat de snelle groei van het bedrijf centraal. Bij het ontwerp is gelet op een prettig werkklimaat nu (10 fte) én in de toekomst (30fte). Er is gekozen om het ontwerp op te delen in verschillende zones, waarbij er onderscheid gemaakt is in twee type omgevingen; concentratie werkplekken en een informele zone.

De informele zone bestaat uit een keuken, eettafels, een pantry en een diversiteit aan werkplekken. Er zijn  zithoeken gecreëerd die geschikt zijn voor intern overleggen en bijvoorbeeld het lezen van mails. Daarnaast zijn er nissen gemaakt die bekleed zijn met akoestisch materiaal waardoor ze uitermate geschikt zijn voor zakelijke telefoongesprekken en beeldbellen.

Om afleiding te voorkomen zijn de concentratie werkplekken afgesloten van de informele zone. Deze kantoorruimtes zijn gericht op de omgeving. Ze zijn voorzien van zit/sta bureaus geschikt voor teams van 4 tot 8 werknemers.